Haarverzorging

Zodra je ergens binnen komt lopen is je kapsel één van de eerste dingen die iemand bij je ziet. Daarom is het belangrijk dat je kapsel goed bij je past en verzorgd is.

Een kapsel dat bij je past is onder andere afhankelijk van de volgende aspecten:

Het moet goed bij je passen en natuurlijk moet het je ook goed staan. Door je gezichtsvorm en accenten in het gezicht kan een kapsel wel of niet bij je passen. Hierin denk ik met je mee en geef ik ook advies.
Zo kunnen je beste punten in je gezicht geaccentueerd worden.

Een mooie kleur maakt je coupe af.

Door een kleur ziet je haar er levendiger uit en krijgt het een mooiere glans. Je kan het zo natuurlijk mogelijk houden maar het kan ook lekker extreem.
Voor een kleur in je haar geldt hetzelfde als een goede coupe, je kan je goede punten in je gezicht accentueren.
Met verven kun je kiezen tussen een permanente verf of een spoeling. Bij de permanente verf worden alle grijze haren goed gedekt en groeit de kleur na verloop van tijd uit.
Bij een spoeling daarentegen kan het zijn dat niet alle grijze haren gedekt worden. Het voordeel hiervan is dat de kleur langzaam vervaagt zodat u geen uitgroei krijgt.
Door het gebruik van bepaalde technieken in combinatie met de verf wordt het haar levendiger en spreekt het meer.

Wil je je haar lekker in de krul dat kan natuurlijk ook. Dit wordt gedaan d.m.v. een permanent.
Een permanent geeft ondersteuning aan je haar zodat het beter blijft zitten wanneer je het föhnt. De permanent groeit uit, maar blijft ongeveer 3 maanden zitten.
Een grovere slag/krul is ook mogelijk en ziet er vaak wat natuurlijker uit. Zodra je je haar laat drogen wordt de slag in je haar zichtbaar. Op deze manier zakt de krul wel wat sneller uit maar blijft ook ongeveer 3 maanden mooi.

Haar dat mooi in model zit ziet er mooier uit. Door het haar goed te knippen en de juiste technieken toe te passen krijg je je haar zelf makkelijker in model.
Je kan je haar ook wekelijks door mij laten stylen, zodat je ervan verzekerd bent dat het altijd goed in model zit. Je zou dan kunnen kiezen uit föhnen, stylen of krullen.

Door herhaaldelijk cursussen te volgen blijf ik op de hoogte van de nieuwste technieken en de nieuwste trends. Wat zich direct door vertaald naar je haar en je er altijd op en top bij loopt!

Ook toe aan een kapsel dat bij je past? Neem dan contact met me op voor een afspraak. Ook kun je altijd contact opnemen voor meer informatie.