Wimperextensions

Met wimperextensions krijg je de mooiste wimpers en een stralende blik. Daarbij is het heel gemakkelijk omdat je niets meer aan je wimpers hoeft te doen, ze zitten altijd goed. Mascara is niet meer nodig, dat betekend ’s ochtends meer tijd over!
Er worden kleine haartjes (wimpers) op je eigen wimpers geplaatst waardoor ze voller en langer zijn. De haartjes worden 1 voor 1 gezet.

Je eigen wimpers worden niet door de extension beschadigd

De behandeling is compleet pijnloos en daarna voel je niet dat de wimperextensions erop zitten. Maar je ziet een groot verschil als je in de spiegel kijkt.
Wimperextensions blijven ongeveer 5 weken zitten, maar wil je ze mooi houden dan is het verstandig om ze om de 3 weken bij te laten werken.
Dagelijks verlies je wimpers, dat is geen ramp want ze groeien ook weer snel aan. Dit gebeurt ook met wimperextensions,  maar valt het waarschijnlijk meer op omdat er een ander haartje op je wimper zit.
Na 3 weken zul je merken dat de hoeveelheid wimperextensions verminderd is. Daarom raad ik je aan om ze bij te houden, zodat je je mooie volle wimpers behoud.

Binnenkort op vakantie?

Dan zijn wimperextensions ideaal. De wimpers kunnen tegen water en blijven op vakantie goed zitten.
Zo hoef je aan het zwembad niet met een ‘blote konten gezicht’ rond te lopen.

Wil je ook een sprekende blik met fantastische wimperextensions? Neem dan contact met me op voor een afspraak. Ook kun je altijd contact opnemen voor meer informatie.